Dugi Guide Review – Is de Dugi Guide betrouwbaar?

In de loop der jaren heb ik enkele van de meest populaire en niet zo populaire gidsen voor World of Warcraft geprobeerd en getest.

Hoewel de meeste van de beschikbare gidsen voor World of Warcraft nutteloos of verouderd zijn, is er in het bijzonder één gids die zeer betrouwbaar en effectief is gebleken.

De gids waar ik het over heb, heet de Dugi Guide en hoewel hij niet helemaal foutloos is, is het naar mijn mening een van de beste wow-gidsen die momenteel beschikbaar zijn.

De maker van de gidsen Dave Farrell speelt World of Warcraft al een aantal jaren en heeft voortdurend zijn kennis in zijn gidsen gestoken om spelers te helpen WoW snel te domineren.

In het geval dat je nog nooit van Dugis Guide hebt gehoord, heb je misschien wel gehoord van de Ultimate WoW Guide, die dezelfde gidsen zijn waarnaar alleen in verschillende namen wordt verwezen!

Waarom is de Dugi Guide zo goed?

Voordat ik die vraag beantwoord, is het essentieel om te weten dat de Dugi Guide een in-game add-on is, wat in feite betekent dat het een applicatie is die volledig werkt vanuit het eigenlijke spel, wat essentieel is in elke moderne gids voor World of Warcraft.

De nivellering-add-on die bij de gids hoort, is het meest gebruikte aspect van de Dugi-gids en de functie die de gids zijn sterke reputatie heeft verdiend.

In plaats van alle functies van de gids weg te gooien die overal online te vinden zijn, wil ik de prestaties en betrouwbaarheid van de gids bespreken, die zelden wordt behandeld!

Het behoeft geen betoog dat elke add-on voor World of Warcraft voortdurend moet worden bijgewerkt om niet alleen correct te functioneren, maar ook om te blijven voldoen aan de Blizzards-richtlijnen voor toepassingen van derden.

Helaas betekenen niet alle add-ons dat gebruikers een applicatie overhouden die niet goed werkt of helemaal niet meer werkt.

Zoals gezegd bestaat de Ultimate WoW Guide al een aantal jaren en is het geëvolueerd van een geschreven reeks stapsgewijze blauwdrukken tot wat nu een van de toonaangevende add-ons is voor World of Warcraft.

Dus als het op de betrouwbaarheid aankomt, sta ik echt in voor de Dugi-gidsen, aangezien ik minimale problemen heb gehad in de maanden dat ik hem gebruik en weet hoe vaak de gids wordt bijgewerkt en geüpgraded.

Prestaties zijn een andere sleutelfactor voor elke add-on die beschikbaar is voor World of Warcraft en de Dugi Guide is hier troef!

Ik gebruik de gids al een tijdje en hoewel de gids niet perfect is, komt hij naar mijn mening redelijk in de buurt.

Voordat ik de Dugi Guide gebruikte, was ik een grote fan van de Zygor Guide, een andere geweldige gids voor World of Warcraft en het bekijken waard als je niet zeker weet of Dugi’s Guide geschikt voor je is.

Er was echter een vervelende storing met de Zygor-gids, namelijk dat deze soms niet werd bijgewerkt nadat ik een stap had voltooid, wat betekende dat ik World of Warcraft helemaal moest sluiten en opnieuw moest opstarten!

Natuurlijk is de gids niet onberispelijk, maar hij is buitengewoon betrouwbaar en presteert uitzonderlijk goed met tienduizenden spelers die de Dugi Guide gebruiken om hun World of Warcraft-spelervaring te verbeteren.

Dus al met al is de Dugi Guide momenteel de beste WoW Guide die naar mijn mening beschikbaar is, die hard fans van de Zygor Guide zijn het er misschien niet mee eens, maar het is echt een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met het spelen van World of Warcraft en die bepaalde aspecten van het spel zowel legaal als veilig wil automatiseren.

Leave a Reply