Vijf voordelen van het online kopen van SOA-testkits en meer handige tips

SOA’s komen tegenwoordig veel voor. Volgens artsen is een op de twee mensen die ze testen positief voor een of meer seksueel overdraagbare aandoeningen. Elke dag worden er wereldwijd talloze tests verzonden. Je bent dus niet de enige. Er zijn veel mannen en vrouwen die zich niet laten testen uit angst voor een positieve uitslag. Als je geen dokter wilt zien, is er een oplossing. U kunt een soa-testkit kopen die u thuis kunt gebruiken. Hier zijn vijf voordelen van het kopen van dit artikel bij een internetverkoper.

– U kunt online bestellen bij een onbekende apotheekeigenaar.
– Biedt volledige privacy. Als je het niet aan je familie of partner wilt vertellen, laat je dan testen op soa’s als je alleen bent.
– Er zijn verschillende sets voor verschillende soa’s. Als u bijvoorbeeld denkt hiv te hebben, kunt u slechts één kit bestellen.
– Dit item kan voorkomen dat u gênante vragen krijgt van verpleegkundigen of artsen in het ziekenhuis.
– Bijna alle soa test geslachtsziekte soatest zijn gemakkelijk betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar.

3 testen die je online kunt vinden?

Syfilis Rapid Screening – Wordt gebruikt om de aanwezigheid van syfilis of Treponema Pallidum-antilichamen in plasma, serum of bloed te detecteren. Er wordt gezegd dat het 99% nauwkeurig is.

HIV 1&2 Rapid Screen – Dit detecteert HIV (Human Immunodeficiency Virus) in iemands bloed, plasma of serum. Binnen 15 minuten weet je of je hiv-negatief of hiv-positief bent.

Chlamydia Rapid Screen – detecteer bacteriën Chlamydia trachomatis in urine in slechts 15 minuten.

Werkt de soa-testkit?

Aangezien ik geen medische professional ben, kan ik de resultaten niet interpreteren. Daarom wordt een uitstrijkje of urine verzameld en naar een laboratorium gestuurd voor analyse. Het item dat u wilt kopen is zo klein als een dvd-doosje. Het bevat alles wat je nodig hebt om het monster op te halen en terug te sturen naar de internetverkoper. De meeste soa’s worden gediagnosticeerd door het ontvangen van een urinemonster of vaginaal uitstrijkje. Volg voor nauwkeurige resultaten de instructies die bij het product zijn geleverd. Er is ook een blanco formulier dat moet worden ingevuld met de nodige informatie voordat het monster naar het laboratorium kan worden gebracht. Om er zeker van te zijn dat u het monster ontvangt, verzendt u het in dezelfde doos waarin het is verzonden.

Wat is het volgende?

U hoeft niet rechtstreeks naar het laboratorium te gaan om resultaten te krijgen. Uw laboratoriumvertegenwoordiger stuurt u de resultaten op de manier die is aangegeven bij aankoop van de SOA-testkit. Aangezien u producten online koopt, is het essentieel om een ​​site te kiezen die een volgsysteem biedt. Met het systeem kunt u bijhouden welke voorbeelden u verzendt, zodat u resultaten krijgt zodra ze zijn gepubliceerd.